De beste luisterboeken door Dieuwertje Blok

Ze is de favoriete stem van vele luisteraars naar audioboeken. Dieuwertje Blok heeft al meer dan 70 luisterboeken ingesproken. Dit zijn onze 10 favoriete luisterboeken van de bekende radio- en televisiepresentatrice.

1. Bloemblad van zee

Auteur: Isabel Allende
Stem: Dieuwertje Blok

‘Bloemblad van zee’ is een reis door de twintigste eeuw aan de hand van onvergetelijke personages. Een prachtige historische roman over ballingschap en liefde.

€ 16,99

2. Schilderslief

Auteur: Simone van der Vlugt 
Stem: Dieuwertje Blok

Een meeslepende roman over de verguisde minnares van Rembrandt van Rijn.

€ 14,99

3. Hemelen

Auteur: Marion Pauw
Stem: Dieuwertje Blok

Marion Pauw heeft met ‘Hemelen’ opnieuw een spannende thriller geschreven met herkenbare thema’s als jaloezie, overspel en verraad. Het boek bevat naast spanning, ook een goede dosis humor die aan een film van Woody Allen doet denken.

€ 10,99

4. De familiereünie

Auteur: Tatiana de Rosnay
Stem: Dieuwertje Blok

In deze intense roman over identiteit, liefde en vergeving toont Tatiana de Rosnay wederom haar kwaliteiten als uitmuntend verhalenverteller en kenner van de menselijke ziel.

€ 14,99

5. De avond is ongemak

Auteur: Marieke Lucas Rijneveld
Stem: Dieuwertje Blok

Een schrijnend verhaal over een gereformeerd boerengezin dat wordt getroffen door de dood van een kind.

€ 12,99

6. De Amerikaanse prinses

Auteur: Annejet van der Zijl
Stem: Dieuwertje Blok

Reconstructie van een weids en fascinerend leven in Amerika en Europa tijdens de victoriaanse en de moderne tijd. En het persoonlijke verhaal van een uitzonderlijke vrouw die de moed had om haar eigen weg te gaan.

€ 13,99

7. De geniale vriendin

Auteur: Elena Ferrante
Spreker: Dieuwertje Blok

Eerste van de vier Napolitaanse romans, waarin met groot inlevingsvermogen en in een onnavolgbare stijl verteld wordt over twee vrouwen en hun levenslange vriendschap, die even sterk om liefde als om rivaliteit draait.

€ 9,99

8. De Bijbel voor ongelovigen

Auteur: Guus Kuijer
Spreker: Dieuwertje Blok

De Bijbel bevat een aantal van de allermooiste verhalen uit de wereldliteratuur. Guus Kuijer vertelt ze na voor ongelovigen. Te beginnen met het eerste boek, Genesis.

€ 11,99

9. Buiten is het oorlog

Auteur: Janny van der Molen
Spreker: Dieuwertje Blok, Bob Stoop

Wat voor meisje was Anne Frank? Welke vriendinnen had ze, wat speelde ze? Hoe kwam ze in het achterhuis terecht, hoe leefde ze daar? Leef mee met een vrolijk meisje wiens leven overhoop gegooid wordt door WO2. Leeftijd 9+

€ 11,99

10. Wachten op woensdag

Auteur: Nicci French
Stem: Dieuwertje Blok

Een gepensioneerde journalist reist door Engeland om ouders van vermiste meisjes te interviewen. Frieda Klein wordt met tegenzin in deze zaken gezogen, terwijl ze herstellende is van aanslag. Verkorte versie.

€ 12,99