Bestverkochte luisterboeken in maart 2020

Iedere maand zetten we op een rij welke luisterboeken het best werden verkocht bij Luisterrijk. Dit is de top 5 van bestverkochte audioboeken van afgelopen maand.

1. Maarten van Rossem over de toekomst: zo ziet de wereld er in 2099 uit

Auteur/spreker: Maarten van Rossem

Hoe ziet de aarde er in 2099 uit? In dit laatste college uit het drieluik spreekt Maarten van Rossem over de opwarming van de aarde, groei van de wereldbevolking en technologische vooruitgang.

€ 5,99

2. De meeste mensen deugen

Auteur/spreker: Rutger Bregman

Al eeuwen geloven we dat de mens geneigd is tot het slechte. Maar als we uitgaan van het goede in de mens, kunnen we onze samenleving totaal anders inrichten.

€ 15,00

3. Maarten van Rossem over de wortels van onze eeuw: de eenentwintigste eeuw

Auteur/spreker: Maarten van Rossem

Maarten van Rossem gaat in dit eerste college uit het drieluik op zoek naar de wortels van onze eeuw. Welke gebeurtenissen uit de twintigste eeuw werken nu nog steeds door?

€ 5,99

4. Maarten van Rossem over het afgenomen gezag van de Verenigde Staten

Auteur/spreker: Maarten van Rossem

In dit tweede college uit het drieluik richt Maarten van Rossem zijn peilen op de Verenigde Staten en de wankele economische situatie na 9/11.

€ 5,99

5. Het Isisgeheim

Auteur: Jeroen Windmeijer, Jacob Slavenburg
Spreker: Louis van Beek

Wat doe jij? Wanneer het Leidse Rijksmuseum van Oudheden zich opmaakt voor een grootse tentoonstelling over Egypte, doet conservator Arianna een wel heel bijzondere ontdekking.

€ 14,99