Bestverkochte luisterboeken in februari 2020

Iedere maand zetten we op een rij welke luisterboeken het best werden verkocht bij Luisterrijk gedurende de voorbije maand. Dit is de top 5 van bestverkochte audioboeken voor februari 2020.

1. De meeste mensen deugen

Auteur/spreker: Rutger Bregman

Al eeuwen geloven we dat de mens geneigd is tot het slechte. Maar als we uitgaan van het goede in de mens, kunnen we onze samenleving totaal anders inrichten.

€ 15,00

2. Sapiens

Auteur: Yuval Noah Harari
Spreker: Matthijs Deen

Yuval Noah Harari neemt ons mee op een fascinerende reis door de geschiedenis van de mensheid. Wie zijn we? Waar komen we vandaan? En hoe zijn we geworden wie we nu zijn?

€ 14,99

3. Homo Deus

Auteur: Yuval Noah Harari
Spreker: Matthijs Deen

Met ‘Homo Deus’ richt Yuval Noah Harari zich op de toekomst. Met zijn kenmerkende vermenging van wetenschap, geschiedenis en filosofie onderzoekt hij de dromen en nachtmerries van de eenentwintigste eeuw.

€ 14,99

4. Mijn naam is Selma

Auteur: Selma van de Perra
Sprekers: Charlotte Lap, Selma van de Perre

Ze was zeventien toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Tot dan toe had het feit dat Selma joods was geen grote rol in haar leven gespeeld, maar nu werd het ineens een kwestie van leven en dood. Het uitzonderlijke verhaal van een joodse verzetsvrouw.

€ 14,99

5. 21 lessen voor de 21ste eeuw

Auteur: Yuval Noah Harari
Spreker: Mathijs Deen

In dit boek beantwoordt Yuval Noah Harari de 21 meest urgente vragen van onze tijd. Wat zijn de uitdagingen van onze tijd? Hoe beschermen we onszelf tegen een nucleaire oorlog, ecologische rampen en technologische bedreigingen? 

€ 14,99